Uvodna konferencija projekta “Volonteri u klupama”

Udruga Oppidum, u partnerstvu s Gradom Požegom i Osnovnom školom Antuna Kanižlića Požega, provodi projekt pod nazivom „Volonteri u klupama“, koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja u okviru Natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2023./2024.

Tim povodom u prostoru Gradske knjižnice Požega održana je prezentacija projekta „Volonteri u klupama“ na kojoj se detaljnije moglo čuti o ciljevima i metodama provođenja samog projekta u zajednici.

Projektom se želi unaprijediti kvaliteta života mladih i djece, uključujući ih u aktivnosti u zajednici. To je ujedno i opći cilj projekta, a kako bi se to postiglo osmišljene su aktivnosti usmjerene na osnaživanje škole gdje će učenici moći volontirati te edukaciju učenika kako bi se osvijestile prednosti volontiranja.

Ukupna vrijednost projekta je 13.953,25 eura od čega 13.262,25 eura financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Projekt se provodi u periodu od 08.11.2023. do 31.08.2024.

 

UDRUGA OPPIDUM PREDSTAVILA PROJEKT “VOLONTERI U KLUPAMA” : Cilj je osvijestiti dobrobiti volontiranja kod mladih

Dosadašnji partneri i donatori:
Oppidum podržava i promiče rad sljedećih organizacija:
  • Stjepana Radića 3

    HR – 34000 Požega

    Hrvatska – Croatia

    +385 (0)34 410 157

    info@oppidum.hr

    www.oppidum.hr